Mina jättefina fransar

Nu är det dags för ännu ett inlägg och ni är hjärtligt välkomna tillbaka till mig och min blogg. Just nu sitter jag i soffan och kollar lite tv. Det var ett program där en tjej hade väldigt fina fransar och det fick mig att tänka på när jag hade gått och gjort fransar i Linköping för att jag skulle utomlands.

För ungefär tre månader sedan åkte jag utomlands med min familj och eftersom vi skulle till ett varmt land där man badar mycket så tänkte jag att det skulle bli hur bra som helst att göra fransar i Linköping så att jag skulle kunna vara fin även när jag badar. Ni kanske tyckte att det var onödigt, men eftersom jag är 18 år och ofta känner att jag vill vara fin, vad jag än gör så ville jag göra detta. Sagt och gjort gick jag och gjorde fransar i Linköping, och nu kan jag inte sluta att fylla på dem. Det är inget dåligt, utan jag känner att allt blev så mycket enklare när jag hade fått mina fransar. Man kan vakna upp på morgonen och känna sig helt perfekt, jag kan åka och bada utan att det är någon jobbig mascara som rinner ner för mitt ansikte, och jag känner mig helt enkelt hur fin som helst hela tiden. Det är även skönt att slippa sitta och ta på mascara i 10 minuter på morgonen. Och varför det tar så lång tid är för att jag är väldigt noga med hur de ser ut, och då är det perfekt att ha fransförlängning så att man slipper tänka på det och att man har fina fransar hela tiden.